11 Aralık 2017 Pazartesi

BIOFOTON BİLİMİ NEDİR ? (TERCÜME/DERLEME http://www.biontology.com/research/what-is-biophoton-science/ )



http://www.biontology.com/research/what-is-biophoton-science/

biophotonlar
Vücuttaki her hücrenin saniyede 100.000'den fazla ışık impulsu veya fotonu yayması bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Sadece insanlar değil tüm canlılar tarafından yayılan bu ışık emisyonlarına biyofoton denir ve tüm biyokimyasal reaksiyonların ardındaki direksiyon mekanizması olduğu keşfedilmiştir.
Bilimsel araştırma
Biofizikçiler, biyofizikçi Fritz-Albert Popp'ın öncü çalışmaları ile başlayan, 1970'lerden beri özel ekipmanlarla gözlemlenmiş ve ölçülmüştür. Biyofotonlarla ilgili 30'dan fazla gözden geçirilmiş akademik araştırma makalesi o zamana kadar halka açık şekilde endekslenmiş bilimsel dergilerde yayınlandı.
Her biyokimyasal reaksiyonun öncesinde bir elektromanyetik sinyal
Kimya ve fizikte klasik modellerde, bir elektron "daha yüksek bir enerji durumuna" heyecanlandığında ışık yayılır ve daha sonra bir kimyasal reaksiyon gerçekleştiğinde meydana gelen daha düşük bir enerji durumuna geri düşer. Geleneksel olarak, biyoloji ve tıp, proteinler, DNA ve hücreler içindeki diğer moleküller arasındaki biyokimyasal reaksiyonlara odaklanmıştır. Bununla birlikte, biyofoton her biyokimyasal tepki öncesinde her zaman ortaya çıkar . Biyofoton sinyali olmadan, kimyasal bir reaksiyon olamaz; onlar vücutta gerçekleşen tüm biyokimyasal bir direksiyon sistemi gibidir.
Hücreler arası bilgi iletişimi
Vücut, fiber optik kabloların ışık kullanarak sinyalleri ilettiği gibi, bir noktadan diğerine sinyal göndermek için biyofotonları bilgi paketleri olarak kullanıyor. Biyofotonlar vücudun durumu hakkında bilgi taşır, çünkü sağlıklı hücreler, hasta hücreleri, tümör hücreleri ve bulaşıcı virüsler ve bakteriler farklı ışık sinyallerine sahiptir. Biyofotonlar, tüm fotonlar gibi , bireysel ışık frekanslarının lazer ışığında olduğu gibi birbirlerini tamamladığı ya da bireysel frekansların karışık olduğu kaos bir tutarlılık modeli oluşturabilir . Biyofotonların bu ilkeleri biyonolojinin temelini oluşturur.
Işık hayattır
İnsanlar esasen hafif varlıklardır. Tıp, kadavra ölü dokular üzerine kurulmuştur. Ancak yalnızca canlılar ışık yayarlar. Geleneksel tıp daha fazla kimyasal madde ekleyerek vücuttaki bir kimyasal dengesizliği düzeltmeye çalışır. Bu bir belirti üzerinde istenen etkiye sahip olabilir veya olmayabilir, ancak kaçınılmaz olarak vücudun başka yerlerinde stres yaratacaktır. Biophotons Chiren kullanarak vücuda hazır olduğunda Buna karşılık, ®enstrüman, vücut sağlığını geri böylece kaotik sinyalleri etkisiz kılmak ve ihtiyacı yalnızca ne kullanacaktır.

 

 

 

 

 

Biyofoton aletleri

 

Yıldız ışığı



Starlight, fiber optik teknolojiyi kullanan ilk biyofoton cihazıdır. Bilgisayar (Windows) arabirimi ile birlikte kullanılır. Starlight artık üretilmiyor, ancak dünyanın birçok pratisyeni hala onunla çalışıyor. Bu cihazdaki biyofoton teknolojisi  Chiren'deki gibidir .





Chiren ®




Chiren ®  Biontologists için geliştirilmiş en son araçtır ® ve yeni bilgilendirme ilaçlar ve programlarla güncellenebilir. Dokunmatik ekrana sahip bir arayüze sahip olan Starlight'dan daha kullanışlı. Bu cihaz bir pil takımıyla birlikte gelir ve çalışması için bir bilgisayara / dizüstü bilgisayara gereksinim duymaz.

Chikey ®




Chikey ®  sınırlı sayıda - hayvanlar ve tarım için özel olarak üretilmiş küçük bir biyofoton cihazıdır. Biyofoton emisyonunu filtrelemek ve büyütmek için kullanılan daha büyük cihazlarla aynı işleve sahiptir.
Bu cep tipi alet, hayvanlar ve bitkiler için biophoton-tutarlılığı geri kazandıran önleyici bir araç olarak idealdir. Bir başka kullanım ise, yiyecek ve içecek kalitesinin arttırılmasıdır.
Chikey ®  sınırlı sayıda basım Nisan 2013'te tanıtıldı. Yalnızca 50 Chikeys ® solu www.biontology.nyc üzerinden edinilebilir .
Daha fazla bilgi için TheOriginalChikey@gmail.com ile iletişim kurun.

Chiren®

Enstrüman

Chiren ® , biyofotonlarla değerlendirme ve tedavi için Johan Boswinkel tarafından geliştirilen en son ve en sofistike araçtır . 




Vücudun içine ve dışından biyofotonlar yapmak için fiber optik teknolojiyi kullanır.
Chiren ait Biofeedback sistemi ile ® vücutta ışığın kalitesi sürekli olarak geliştirilmektedir. Görsel bir ekran, hastalar tedavi sırasındaki acil etkileri görmelerine ve rahatlama durumlarını aynı anda ayarlamalarına olanak tanır.
Saniyede saniyede doğru olan biyofoton-tutarlılığı sağlayan milyonlarca tedavi döngüsünden dolayı, yanlış teşhis veya hasta etkileri riski yoktur. Vücut, yalnızca sağlığını korumak için gereken sinyali alır.

gelişme

1970'lerde, öncü Alman fizikçi Fritz-Albert Popp, biyofotonları izlemek için bir yöntem geliştirdi ve Boswinkel'in 1980'lerden başlayarak bu keşifin pratik uygulamaları üzerine araştırmalarına ilham veren temel düzeyde sistematik deneyler başlattı.
Boswinkel , 1940'lı yıllarda Alman elektroakupunktur kurucusu Dr. Reinhard Voll tarafından anlatıldığı gibi, bireysel hücreler tarafından sergilenen tutarlı ve kaotik biyofoton modellerinin akupunktur noktalarında elektrik direnci kalıplarıyla uyumlu olduğuna ilişkin eleştirel bir gözlem yaptı . Voll, her akupunktur noktasının farklı bir organa karşılık geldiğini kanıtladı. Bu nedenle, Boswinkel vücuttaki biyofotonların el ve ayaklardaki akupunktur noktalarındaki elektrik tepkisine dayanarak nerede bozulduğunu belirleyen bir cihaz geliştirdi.

Biyofoton değerlendirmesi   





Tipik bir seansta, Biontologist ® , bir ya da daha fazla organ sistemlerinde herhangi bir bozuklukları tespit etmek Voll'e göre elektroakupunktur kullanır. Bir rahatsızlık (kaotik dokusu) tespit edilirse, biontologist ® bu bilgi geri tutarlı bir desen ışık emisyonunu getirir olup olmadığını belirlemek için, belirli bir hastalık için bir karşı sinyal karşı test edebilir.

Biyofoton tedavisi

Tedavi sırasında Chiren ® , 



bir elinde tutulan bir cam çubuk aracılığıyla bir müşterinin yaydığı biyofotonları alır . Enstrümanın içinde vücudun tutarlı ışığı yükselirken, kaotik ışık ters çevrilir. Işık daha sonra diğer elinde tutulan ikinci bir cam çubuk vasıtasıyla vücuda gönderilir. Bu süzülmüş, sağlıklı ışık, enstrüman tarafından değil vücut tarafından oluşturulur, bilgilendirici çözümler müşteriye verilir. Biyofoton ışık hızıyla hareket eden hafif partiküller olduğundan milyonlarca düzeltme döngüsü saniyenin içinde yapılır. Ayaktaki aynı ölçüm ve muamele süreci tekrarlanır.

Chiren temel prensibi ®

Çünkü iki karşıt sinyal birbirini etkisiz hale getirir, kaotik ışığın ters çevrilmesi orijinal sinyali etkisiz hale getirir; Bu nedenle, hatalı talimatlar "silinir" ve vücudun kimyasında düzelmeye ve semptomların fiziksel seviyede rahatlamasına neden olur.
Sağlıklı bir insan söz konusu olduğunda, kaotik ışığın düzeltici ters çevrilmesi, mevcut olabilecek herhangi bir küçük rahatsızlığı ortadan kaldıracaktır. Chiren ® eklenen bilgi olmadan “temizlemek” ya da “ince ayar” vücudun ışık emisyonu.
Bir veya daha fazla organ sisteminde belirgin bir dengesizliğe sahip bir müşteri söz konusu olduğunda, değerlendirmede yararlı olduğu tespit edilen ek karşıt sinyaller veya bilgilendirici çözümler, müşteriye geri gönderilen ışığa altta yatan nedeni çözmek için eklenir. konu.

Emniyet

Chiren ® tarafından yaratılan kendi kendine düzeltme döngüsü çok güvenli, çünkü vücudun kendini iyileştirme yeteneğini geri yükler.
Biyofoton oturumu tamamen invaziv değildir ve hiçbir uyuşturucu, takviye veya diğer maddeler uygulanmaz - sadece ışık ve bilgi.

Hastalığa neden olan nedir?

Sebeplere karşı nedenler

Bir kişi fiziksel, duygusal veya zihinsel problem yaşarsa , biyofoton emisyonunun (ışık) kalitesinde nedensel bir bozulma bulunur .
Yalnızca bu altta yatan nedene ilişkin ifadeler olan belirtiler, çoğunlukla hastalık olarak adlandırılan şeylerdir. In Biontology ® ancak belirtiler değil sorunun kendisi kadar, bir soruna dikkat çekmek için vücudun bir araç olarak görülmektedir. Başka bir deyişle, semptomlar hastalık değildir, ancak hastalık belirtilerle kendini gösterir. Bu tamamen anlaşıldığı zaman, birçok ana akım ve alternatif terapi gibi belirtilerin seviyesinde bir hastalıkla mücadele etmek mantıklı değil. Biontology yılında ® bir insanın kendi ışığın bütünlüğü dolayısıyla üzerinde hastalık adresleme, geri nedensel seviyesinde.

Biyofoton uyumsuzluğu veya  kaosu 

İnsanlar, her yaşam biçimi gibi ışık ifadelerinde de benzersiz bir imza sahibidirler. Başka bir kaynaktan gelen sinyaller ışığın bütünlüğünü bozduğunda semptomlar belirir. Yıkıcı sinyaller örneğin bakteriler, aşılar, cep telefonu radyasyonu, travma veya kötü ilişkilerden kaynaklanabilir.
Başlangıçta birşeyler olduğunda, vücut kolaylıkla göz ardı edilen belirgin semptomları ifade eder, ancak rahatsızlık devam ederken bu semptomlar artık göz ardı edilene kadar yoğunlaşmaktadır. Bu noktada, genellikle, fiziksel bulguları ortadan kaldırmak için ilaç veya ameliyat öngören bir doktora danışılır. Bunun gibi bir semptom tedavisi rahatlamayı sağlayabilir, ancak altta yatan ışık dengesizliğini gidermediğinden, vücudun kendi kendini düzenleme kabiliyetlerini neredeyse hiç düzeltir.
Chiren ile ® sorunlar fiziksel bedende tezahür zaman biyofoton emisyon kalitesi bile kolayca geri yüklenebilir. Işık sinyallerinin düzeltildiği andaki vücudun biyokimyası tekrar doğru yola gidecek ve fiziksel gerçeklik otomatik olarak değişecektir.

Hormonal sistemin kilit rolü

Hormonal sistem vücudun kendini iyileştirme yeteneğinde merkezi bir rol oynar ve Biontology ® tedavisinde düzeltilmiş ilk sistemdir . Özellikle elektrik (sinir) uyarıları kimyasal (hormonal) sinyallere çeviren hipofiz bezi kendi kendini düzenleme için kilit öneme sahiptir. Düzgün işleyen bir hipofiz bezi, sağlıklı olanlarla sağlıksız olanların her seviyede ayrımcılığa izin verir.

Bir oturum sırasında neler beklenir

Tanı yok

Bir Biontologist ® ölçülür dengesizlikler veya biyofoton tedavisinde gerekli olan ilaçlar dayalı sağlam bir tanı koymak mümkün olmadı. Ne enerjik ölçülür daima tecelli veya fiziksel görünür ve bazı rahatsızlıklar değildir edilirtecelli ölçülebilir değildir. Yani birisi yapar veya bir hastalığı yok olmadığı konusunda bir açıklama Biontology yeri yoktur ®  oturumları. Etiketler (teşhisler) önemsizdir. Bu tedavinin amacı, vücudun enerjik tıkanıklıklarını ve rahatsızlıklarını kendi kendini iyileştirme kapasitesini yeniden kazanmak için serbest bırakmaktır.

yorumlama

Ancak, birçok istemcileri gördükten sonra Biontologists ® genellikle desenleri ve korelasyon tanımaya başlar. Bu, hastalıkta nedensel olabileceklerin kişisel bir yorumlamasını paylaşmasına olanak tanır; bu da çok doğru olabilir. Johan Boswinkel geçmişte bunu birçok kez kanıtladı. Bu yorumları paylaşırken, müşteriye her zaman teşhis koyulmadığı bilinmelidir.

Tam dikkat

Genellikle bir saat veya daha fazla süren tam oturum sırasında pratisyen odada olur. Gözlem ve konuşma Biontology önemli bir parçasıdır ® .

Ek manipülasyonlar yok

Dışında vücudun kendi ışıkla Biofeedback tedavi, Biontologist ® fiziksel veya enerjik vücudu manipüle etmek başka araçlar kullanır. Işık tedavisi ile başlatılan iyileşme sürecinin vücudun müdahale etmesine ve gecikmeye ve hatta gecikmeye neden olacak hiçbir ilave madde, tıbbi ilaçlar, homeopatik ilaçlar, kristaller, enerjik cihazlar, manevi iyileştirme, diğer terapiler vs. eklenir. Sonuçları bloke edin.
* Biophoton tedavisi halen doktor tarafından verilen ilaçları kullanan müşteriler için etkili bir şekilde uygulanabilir ve mevcut reçetelerde herhangi bir değişiklik önermiyoruz, ancak ortalamanın üzerinde oturum sayısının artması beklenmelidir.

Kaç oturum

Var sağlanması diğer fiziksel ya da enerjik tedavi müdahalesi (önceki bölüme bakın) veya çevresel bozukluklar , bir istemci tipik tamamen biyofoton tutarlılığı geri 4-12 seans gerekmektedir.
Genellikle, sonuçlar terapiye başlandıktan kısa süre sonra yaşanır. Varsa semptomları değişiklik (ağır ilaç kullanıldığı veya vakalarda 8 seans) 4 seans içinde başka bir uygulayıcı bulmaları tavsiye edilir.

Oturumların sıklığı

İlk 2 tedavinin en az 3, en fazla 5 gün arayla yapılması gerekir. Bundan sonra, sıklık haftada bir defadan fazla olmaz. Oturumlar , kendini iyileştirici eylem başlatmak için vardır . Şifanın kendisi için vücuda zaman ve dinlenme ihtiyacı vardır. Bu nedenle, oturumlar arasındaki kopuş oturumun kendisi kadar önemlidir. Haftalık olarak birden fazla tedavi vücudu ağırlaştırabilir ve iyileşmeyi geciktirebilir.

Anahatlanmış bir oturum

Röportaj

Pratisyen önce biyofoton tedavisine başlamamasına bir sebep olup olmadığını değerlendirir. Ardından, müşterinin yaşadığı dengesizliklerin genel bir resmini elde etmek için kısa bir röportaj yapılır.

Ölçüm




Deri direnci ölçümü  , ilk olarak, el bombası ya da elektron spin-inversiyonuolarak adlandırılan bir durumun mevcut olup olmadığını belirlemek için çeşitli noktalarda yapılır  . Bu koşullar tespit edildiğinde, önce müşteriye muamele edilir. Uygulayıcı, spin-ters çevirme için hangi çevresel nedenlerin ortaya çıkacağını ve gelecekte nasıl engelleneceğini veya düzeltilebileceğini açıklayacaktır.
Bundan sonra, organ sistemlerinin enerjik olarak nasıl etkilendiğinin genel bir resmini elde etmek için her iki elin ve ayakların parmak ve ayak parmağındaki tüm noktalar ölçülür.

Test yolları

Şimdi, bedeni dengeleyebilecek bilgilendirici çözümler test edildi. Bu uygulayıcı tarafından seçilen ve listeye eklenen her ilaç için test (noktalarında ölçüm) içerir Chiren ® .

El tedavisi



Her iki elinde cam çubuklarla yapılan bir muamele gerçekleştirilir. Chiren ®sağ elinde tutulan çubuktan vücudun biyofoton emisyonunu alır. Enstrümanın içinde vücudun tutarlı ışığı yükselirken, kaotik ışık ters çevrilir. Işık daha sonra sol elinde tutulan cam çubuk yoluyla vücuda gönderilir. Bu çubuk mavi bir ışıkla tanınabilir.

İkinci ölçüm ve test yuvarlak

Elle muameleden sonra başka bir ölçüm yapılır ve gerekirse yeni çareler denenir.

Ayak tabanı tedavisi




Son olarak, iki cam plaka, yaklaşık 17 dakika süren bir programı çalıştırmak için ayakların altına yerleştirilir. 12 yaşın altındaki çocuklar genellikle taban tablası tedavisi görmez, ancak gerekirse bazen ikinci bir kısa elle tedavi yapılır.

Üçüncü ölçüm turu

Ayak tablası muamelesinden sonra, son muayene olan başka bir ölçüm gerçekleştirilir.

Araştırma

Umut verici bir alanda öncü olma

Biyofoton bilimi ile gerçekleştirilebilecek tüm olasılıkları keşfetmeye başlıyoruz. Fiziksel hastalıkların ve duygusal travmanın tedavisinde sadece büyük taahhüt göstermekle kalmadı, aynı zamanda tarım, zararlı kontrolü ve gıda endüstrisinde de uygulandı.
Su içeren tüm canlı hücreler ve maddeler yanıt vermek için görünür Chiren ® uygulama alanı çok geniştir yapar. Gerçekten Biontology ® araştırması için heyecan verici bir zamandır .

Chiren ® kullanan çalışmalar

2008 yılında, biyofoton bilimlerinde eğitim, 30'dan fazla Avrupa üniversitesini temsil eden Graz'daki Inter-University College'ın Tamamlayıcı Sağlık Bilimleri programıyla yüksek lisans ve doktora düzeyinde sağlandı . Bugüne kadar 17 master tezi Chiren ® ' in etkililiğini göstermiştir . Sağlıklı Melek Vakfı, Wageningen Hollanda Tarım Üniversitesi ile işbirliği içinde hayvanlarda ve gıda ürünlerinde araştırma yapmaktadır.

Yayınlanmış çalışmalar

Chiren ® kullanan bir dizi çalışma yayınlandı.


Biophotons hakkında daha temel düzeyde birçok başka çalışma yapılmıştır.

İlginç kitaplar ve makaleler

Biophotonen - Das Licht in unseren Zellen , Marco Bischof tarafından
Vernadsky Metodu - Wolfgang Lillge, MD tarafından yapılan Biyofizik ve Yaşam Süreci

Biyofoton bilimi nedir?

biophotons

Vücuttaki her hücrenin saniyede 100.000'den fazla ışık impulsu veya fotonu yayması bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Sadece insanlar değil tüm canlılar tarafından yayılan bu ışık emisyonlarına biyofoton denir ve tüm biyokimyasal reaksiyonların ardındaki direksiyon mekanizması olduğu keşfedilmiştir.

Bilimsel araştırma

Biofizikçiler, biyofizikçi Fritz-Albert Popp'ın öncü çalışmaları ile başlayan, 1970'lerden beri özel ekipmanlarla gözlemlenmiş ve ölçülmüştür. Biyofotonlarla ilgili 30'dan fazla gözden geçirilmiş akademik araştırma makalesi o zamana kadar halka açık şekilde endekslenmiş bilimsel dergilerde yayınlandı.

Her biyokimyasal reaksiyonun öncesinde bir elektromanyetik sinyal

Kimya ve fizikte klasik modellerde, bir elektron "daha yüksek bir enerji durumuna" heyecanlandığında ışık yayılır ve daha sonra bir kimyasal reaksiyon gerçekleştiğinde meydana gelen daha düşük bir enerji durumuna geri düşer. Geleneksel olarak, biyoloji ve tıp, proteinler, DNA ve hücreler içindeki diğer moleküller arasındaki biyokimyasal reaksiyonlara odaklanmıştır. Bununla birlikte, biyofoton her biyokimyasal tepki öncesinde her zaman ortaya çıkar . Biyofoton sinyali olmadan, kimyasal bir reaksiyon olamaz; onlar vücutta gerçekleşen tüm biyokimyasal bir direksiyon sistemi gibidir.

Hücreler arası bilgi iletişimi

Vücut, fiber optik kabloların ışık kullanarak sinyalleri ilettiği gibi, bir noktadan diğerine sinyal göndermek için biyofotonları bilgi paketleri olarak kullanıyor. Biyofotonlar vücudun durumu hakkında bilgi taşır, çünkü sağlıklı hücreler, hasta hücreleri, tümör hücreleri ve bulaşıcı virüsler ve bakteriler farklı ışık sinyallerine sahiptir. Biyofotonlar, tüm fotonlar gibi , bireysel ışık frekanslarının lazer ışığında olduğu gibi birbirlerini tamamladığı ya da bireysel frekansların karışık olduğu kaos bir tutarlılık modeli oluşturabilir . Biyofotonların bu ilkeleri biyonolojinin temelini oluşturur.

Işık hayattır

İnsanlar esasen hafif varlıklardır. Tıp, kadavra ölü dokular üzerine kurulmuştur. Ancak yalnızca canlılar ışık yayarlar. Geleneksel tıp daha fazla kimyasal madde ekleyerek vücuttaki bir kimyasal dengesizliği düzeltmeye çalışır. Bu bir belirti üzerinde istenen etkiye sahip olabilir veya olmayabilir, ancak kaçınılmaz olarak vücudun başka yerlerinde stres yaratacaktır. Biophotons Chiren kullanarak vücuda hazır olduğunda Buna karşılık, ®enstrüman, vücut sağlığını geri böylece kaotik sinyalleri etkisiz kılmak ve ihtiyacı yalnızca ne kullanacaktır.

Biyofoton bilimin uygulamaları


İnsan sağlığı

Biyofoton bilimi şu anda esas olarak işlevsel doğadaki fiziksel rahatsızlıkları ve duygusal travmayı tedavi etmek için kullanılmaktadır. Ayrıca koruyucu bir sağlık önlemi olarak çok umut vericidir. Biyofoton emisyonunun kalitesinin bir kez kontrol edilmesi, fiziksel rahatsızlıkların oluşmasını önleyecektir.

Diğer uygulamalar

Biyofoton bilimi genç bir alandır ve olası tüm başvurular hala keşfedilmekte. Chiren ® ve biyofoton uygulamaları konusunda bir takım üniversiteler şu anda araştırma yürütmektedir . Temel biyolojik çalışmalar, biyofoton tedavisinin, insan kırmızı kan hücreleri ve gelişmekte olan beyin hücreleri (sıçanlardan) dahil olmak üzere hücreler üzerinde algılanabilir etkileri olduğunu göstermiştir. Biontology, insan sağlığına etkilerine ilaveten, bitkilerde çimlenmeyi teşvik etmek, sağlıklı hayvancılık yapmak, zararlıları itmek ve gıdaları daha uzun süre taze tutmak gibi tarımsal ve diğer pratik kullanımlarda büyük umutlar da göstermiştir. Bizim araştırma sayfa birçok yayınlanmış çalışmaların ayrıntıları içerir.

Araştırma projeleri

 Süt ve çimento

Sağlık Angel Vakfı, Neuss, Almanya'daki Uluslararası Biyofizik Enstitüsü ile işbirliği içinde araştırmalar yaparak, cihazlarımızın kullanımı ile foton tutarlılığın geliştirilmesinin süt ve çimento üzerinde çok olumlu etkileri olduğunu tespit etmiştir. Süt normal sütten 14 gün daha uzun süre taze kaldı. Çimento, muamele edildikten sonra, işlenmemiş çimentoya kıyasla% 30 daha fazla basınca dayanabilir.

Tavuk ve yumurta

Ocak 2011'de Hollanda'nın Wageningen Üniversitesi'nde yumurta ve tavuk sağlığına odaklanan ve diğer hayvanlara yayılma olasılığı bulunan 4 yıllık bir araştırma projesi başlatıldı. Bu araştırma, birçok aşı, antibiyotik ve tavuklara maruz kalan hormonlara rağmen hastalıkların yaygın olduğu tavukçuluk endüstrisinin isteği üzerine gerçekleştirilmektedir. Üniversite, biyofotonları daha fazla biyokimyasal müdahale için umut verici bir alternatif seçenek olarak gördüğü için Enstitünün yardımına çağırdı.
·        
Ana Sayfa
 »
·         Uygulayıcılar »
Bir Biontologist® bulun
Sertifikalı Biontologists ® Bu haritada bizzat Dr JC Boswinkel tarafından incelendi örnek çalışmalar ile bir uzman beceri düzeyini göstermiştir sadece çalışanlardır. Haritada yeşil bir iğne ile işaretlenmiştir.
Haritada görünmeyen uygulayıcılar , Biophoton terapisinde Health Angel Academy'nin temel eğitim kurslarından mezunlar  . Sağlık Angel Academy'nin mesleki becerileri veya belirlenmiş kurallara uyma konusunda hiçbir fikri yoktur.
Bütün uygulayıcılara belirli bir biyofoton muamele protokolünde eğitim verilmektedir . Herhangi bir sorunuz varsa veya bir uygulayıcının Sağlık Melek Akademisi tarafından oluşturulan protokolü takip etmeyebileceğinden endişeleniyorsanız lütfen bize ulaşın
Gelecekte, arama kutusu içeren bir harita olacak, ancak şu anda bu haritayı kullanmak en kolay .

Uçan Melekler

Biyonologlar ® konumda

Dünyanın birçok yerinde, hiçbir Biontologists Biontology için artan talebi karşılamak için vardır ® . Bu durumlarda, bir ay boyunca bölgenize gelecek ve çok sayıda insana yardım edebilecek deneyimli bir uygulayıcı olan Uçan Melek olarak adlandırılan bir Meleği gönderebiliriz. Bir kişinin 6-8 seans için en az 10 kişiye ihtiyacı olacaktır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin .

Uçan Melek Olmak

Uçan Melekler olmak isteyen uygulayıcılar, Biontologist ® sertifikasına sahip olmalı ve en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmalıdır. Sağlık Angel Academy ile devam eden bir irtibat şarttır.

Biyonolog olarak nasıl olunur

Uygulayıcıların referansları

"Bir pratisyen olarak 3. yılımdayken, her geçen gün ne kadar öğrendiğimi anlıyorum. Eğitimime ilk başladığımda çok hastaydım ve geleceğimle ilgili bir resmim yoktu.
Biontology ® anlamıyla bana kendi üzerinde geliştirdiği yeni bir hayat verdi. Uygulamam yalnızca ağızda ağzımdan geçti ve hiç uğraşmadım. Bir yıldan uzun süredir yeni müşteriler için devam eden bir bekleme listem var.
Daha da önemlisi, bana hayatları değişen dünyayı görmek için yeni bir yol veriyor. Aklımı açmamı, yeni bir hayat kurmamı ve başkalarına da yardım etmem için ikiniz için teşekkür ederim. Bu gerçekten bir onur! " 
T. - Chiren ®  Uygulayıcı, ABD

"Aşağıdakiler, kısa bir süre içinde ne kadar öğrendiğimizin ne kadarını öğrendik, tüm bunların yerine oturtulduğu, ne kadar sevindiğimiz ve aşağılanmış olduğumuzu da bildirmektir; zaten çalışmamızın bu erken evresinde, insanların dengesini kazanmalarına ve bağışıklık sistemini kurmalarına yardımcı olabilecek gibi görünüyor. 
Sadece Chiren ® bir araç olarak, ancak tedavi protokolleri de, baştan çok etkili hakkı olduğunu kanıtladı.
Son iki ay içinde 15 gönüllü çalışmış olan temel dersi izledikten sonra bugüne kadar yaklaşık 40 tedavi verdikten sonra sonuçlar şaşırtıcı. Hemen hemen tüm davalar bugüne kadar çok olumlu bir sonuç gösterdi.
 Bazı vakalar:
 1. Miyom tümörü büyümeyi bıraktı. Daha fazla zaman ve daha fazla tedavi, sonuçların uzun vadede ne olacağını gösterecektir.
2. DEHB olan genç bir çocuğun son tedaviden sonra herhangi bir saldırganlık atağı yoktu. Bir aydır şimdi.
3. Bir ay önce tedavisinden beri boynu ağrısı hissetmemiş olan bir adam, bütün hayatından bu sıkıntı çekerken. 
4. Yorgunluk çeken ve yavaş çalışan bir tiroid hastalığı olan bir kadın, birkaç tedaviden sonra kesinlikle iyi hissetmekte. Enerjisindeki inanılmaz gelişme nedeniyle kızını bir sonraki sırada göreceğiz.
5. Oturumlar sırasında söylenmediğimiz donmuş bir omuz, biyonoloji tedavisinin "yan etkisi" olarak kendiliğinden kayboldu. Dondurulmuş omuzdan yıllardır acı çeken kadın, her türlü terapiyi yaptığını ve rahatsızlığı tedavi edilemez olarak kabul ettiğini söyledi. Sol tarafında aylarca uyuyamıyordu ve ilk tedaviden sonra ilk kez bunu yaptığını fark ederek gittiğini fark etti.
Bu güzel durum, bize ne biz ne de tedavi ettiğimiz kişinin bu semptomdan kurtulmaya odaklandığına göre, gerçekleşen şeylerin plasebo etkisi olmadığını gösterdi. Kadın bile hiçbir şeyin faydası olmayacağına inanıyordu! Sadece ölçtüğümüz şeyi tedavi ederek ve altta yatan nedeni görünüşte gören şey, belirtiler kayboldu ... birkaç gün içinde! 
 6. 7 yaşındaki bir kız, doğduğu andan itibaren sürekli ishale neden olan yeme alerjisini tek bir tedaviden kurtardı. Diğer alerjiler de kayboldu.
Ailesine göre, o günkü toplantıdan sonra olduğu kadar mutlu olmadı. Denize bakmak için eve dönerken, sahilde yollarını dans ettiler. Nasýl hissettiđini sorduklarýnda, bunu bir kelime ile anlattý: 'mükemmel!' Bu daha önce hiç kullanmadığı bir kelimeydi. O zamandan beri o çok, çok iyi yapıyor. "
Feiko ve Annet - Sertifikalı Biyonologlar ® , Hollanda
(referanslar, çalışmalarına yeni başladığı 2013'te verildi)

Bir Chiren ol ® temel eğitimi - uygulayıcı

Biontology ® eğitimi büyük bir taahhüttür. Bu nedenle, "yan" uygulamayı öğrenmek ve yalnızca başka bir şifa yöntemiyle ikincil olarak uygulamak isteyen insanlar için uygun değildir. Chiren kullanımını Mastering ®enstrüman, bir müzik aleti mastering gibi dikkatli gözlem ve kapsamlı pratik yapmayı gerektirir. Biontology ®ayrıca önceki varsayımlardan vazgeçmenizi ve eğitime ve bunun gerektirdiği yeni düşünme yollarına açık olmasını gerektirir. Biyofoton temel eğitim kursunun resmi talimat ek olarak, kursiyerler Chiren alışarak kendi başlarına önemli ölçüde zaman harcamak gerekir ® ve onların tekniğini mükemmelleştirmek.
Eğitim taleplerine olanlar kadar için, ancak, Biontology ® geleneksel olarak fiziksel duygusal ve zihinsel ayırmak ve yetenekli uygulayıcı müşterileri kayda değer dönüşümler meydana getirmek için izin engelleri ortadan kaldırarak, varlığın gerçek doğası hakkında fikir veriyor.

Genel bakış ve zaman çizelgesi

Temel eğitim kursumuz, beş gün boyunca şahsen (Temel 1) ve geri kalanı ise video konferans yoluyla (Temel 2) olmak üzere 7 günlük resmi eğitimden oluşur. Dersler sertifikalı Biontologist ® tarafından organize edildiğinde , sınıflar daha küçüktür ve Basic 1 ve Basic 2, tüm konuları kapsayan 5 günlük bir derste birleştirilir.
Chiren® ürünlerini satın aldıktan sonraki ilk yıl boyunca , öğrenciler büyük bir deneyim ve bilgi kütüphanesi olan çevrimiçi bir forma erişebilirler . Chiren ® ve tüm aksesuarların kurs paketine dahildir.
Temel 1 + 2,   Chiren ® işlevlerini ve olanaklarını kapsar; biyofoton biliminin temelleri; puanları ölçmek ve çeşitli Chiren ® programlarını öğrenmek ; enerjik anatomi, fizyoloji ve patoloji; semptomlar ile nedenler arasındaki korelasyon bulma; ve tedavi protokolleri.

Sertifikalı Biyonologlar ® olun

İlk eğitimini tamamlayıp yeterli uygulamayı yaptıktan sonra , Health Angel Academy'den devam eden desteği garantileyen Certified Biontologist ® olma seçeneğine karar verilebilir .
Tüm Sertifikalı Biyonologlar ® ' dan, başarılı muameleler için her yıl 3 adet Vaka Analiz Raporu sunmaları gerekmektedir.

Bizimle iletişime geçin

Sağlık Angel Academy Dünya Ofisi

İletişim: Robert Schuurman
Sağlık Melek Akademisi

 

Anlayış için arama

1970'lerin başında Johan Boswinkel, ekonomik planların neden hiç işe yaramadığını merak eden bir Ekonomi öğrencisiydi. Bunun sebebi, tüm ekonomik modellerin "insan faktörünü" eksik olduğu ve İnsanlar hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umarak Tıp okudukları sonucuna varıyordu.
Tıbbın tümünden ziyade izole edilmiş parçalara odaklanması büyük bir hayal kırıklığı oldu. Daha sonra Psikoloji araştırmaya başladığında, bunun da yalnızca "tipler" ve modeller üzerinde durduğu görülüyor. Hayal kırıklığına uğradı Boswinkel ekonomi ve finans dünyasına döndü.

Biyofotonların keşfi

1982'de şans eseri Boswinkel'den Fritz-Albert Popp'un eserini Almanca'dan İngilizce'ye tercüme etmesi istendi . Alman biyofizikçi Popp, tüm hücrelerin biyofoton olarak adlandırdığı çok hafif bir ışık yayabileceğini gösteren çığır açan bir çalışma yaptı . Popp'un makalesi şunu düşünüyor: "Vücudun biyokimyasal süreçlerini kontrol etmek için gereken tüm bilgiler vücudun yayılması için uygunsa ve bu bozulma olayları biyokimyasal işlemleri bozar ve hastalığa neden olursa (Popp'ın belirttiği gibi) Işığı "inceleyin" ve hastalığı kaldırın. Ardından "onarılan" ışığı vücuda geri döndürürsünüz. İşe yararsa, her şey için çok büyük sonuçlar doğuracaktır "dedi.

Araştırma ve Geliştirme

Boswinkel derhal biyofoton çalışmaları derinlemesine incelemeye başladı. Popp tarafından tarif edildiği gibi hücrelerdeki tutarlı ve kaotik biyofotonların örüntülerinin Dr. Reinhard Voll tarafından tarif edildiği gibi akupunktur noktalarında elektrik direncinin kalıplarıyla eşleştirildiği kritik gözlemi yaptı, Alman elektroakupunktur kurucusu, 1940'lı yıllarda. Voll, her akupunktur noktasının farklı bir organa karşılık geldiğini de kanıtladı. Bu nedenle Boswinkel, ellerde ve ayaklardaki akupunktur noktalarındaki elektrik tepkisine dayalı olarak vücuttaki biyofotonların rahatsız edildiğini belirleyen bir cihaz geliştirmeye başladı. Orijinal enstrümanlar analog elektrik sinyallerine dayanıyordu. Işığı doğrudan iletebilir 1990'ların, fiber optik teknolojisinin gelişiyle, daha sofistike ve güçlü enstrümanın gelişimini izin - Chiren ®
Boswinkel ve büyüyen eğitimli Biontologists ® ekibi, son 30 yılda binlerce kişinin kronik hastalığı üstesinden gelmesine yardımcı oldu.

akademi


Akademi

Sağlık Melek Akademisi Sağlık Angel Vakfı'nın eğitim koludur. Bu yürüten kursları Biontology içinde ® ve erişim sağlar Biontology ® bir içinden dünyanın her yerinde tedavi ağının deneyimli uygulayıcılar.

Tarihçe

1980'lerden bu yana Johan Boswinkel , dünya çapında 25.000'den fazla müşteriyle başarılı bir şekilde çalışarak biyofoton ve sağlık üzerindeki etkilerini anlamıştır. Uzmanlığını paylaşmak için Health Angel Academy'yi kurdu ve 10 yıl boyunca Avrupa'da ve dünyada yüzlerce uygulayıcıyı eğitti. Uygulayıcılarının çoğu tedavi Biophoton nedeniyle kendi sağlığında mucizevi sürede tamamlanabilir deneyimli ve Biontology kullanılabilirliğini artırmaya yaşamlarını adamaya karar eski istemcilerdir ® . Johan Boswinkel'in geliştirdiği biyofoton tutarlılığın okunması ve düzeltilmesi için olağanüstü etkili yöntem şu anda yüzlerce uygulayıcı tarafından 15'den fazla farklı ülkede kullanılmaktadır.

Umut verici bir alanda öncü olma
Biyofoton bilimi ile gerçekleştirilebilecek tüm olasılıkları keşfetmeye başlıyoruz. Fiziksel hastalıkların ve duygusal travmanın tedavisinde sadece büyük taahhüt göstermekle kalmadı, aynı zamanda tarım, zararlı kontrolü ve gıda endüstrisinde de uygulandı.
Su içeren tüm canlı hücreler ve maddeler yanıt vermek için görünür Chiren ® uygulama alanı çok geniştir yapar. Gerçekten Biontology ® araştırması için heyecan verici bir zamandır .
Chiren ® kullanan çalışmalar
2008 yılında, biyofoton bilimlerinde eğitim, 30'dan fazla Avrupa üniversitesini temsil eden Graz'daki Inter-University College'ın Tamamlayıcı Sağlık Bilimleri programıyla yüksek lisans ve doktora düzeyinde sağlandı . Bugüne kadar 17 master tezi Chiren ® ' in etkililiğini göstermiştir . Sağlıklı Melek Vakfı, Wageningen Hollanda Tarım Üniversitesi ile işbirliği içinde hayvanlarda ve gıda ürünlerinde araştırma yapmaktadır.
Yayınlanmış çalışmalar
Chiren ® kullanan bir dizi çalışma yayınlandı.


Biophotons hakkında daha temel düzeyde birçok başka çalışma yapılmıştır.
İlginç kitaplar ve makaleler
Biophotonen - Das Licht in unseren Zellen , Marco Bischof tarafından
Vernadsky Metodu - Wolfgang Lillge, MD tarafından yapılan Biyofizik ve Yaşam Süreci


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder